Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wanneer u op zoek bent naar een maatwerk product dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen. Afhankelijk van uw vraag bepalen we samen of we een eerste afspraak bij u thuis of bij ons in de showroom plannen.

Wanneer de aanvraag een keuken, kastenwand, bijkeuken of andere meubelstukken voor in de huidige woonsituatie betreft, plannen wij de eerste afspraak voornamelijk bij u thuis.

Hier kunnen we namelijk het beste een indruk krijgen van de situatie, de inrichting en een idee krijgen van uw wensen.
Wanneer het een nieuwbouw situatie betreft, of een mogelijk ander adres dan plannen we de 1e afspraak direct in onze showroom.

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Wij zullen wij u uitleggen wie Stijlinterieurs is, en wat wij voor u kunnen betekenen. Alle wensen en mogelijkheden kunnen we rustig bespreken, en zullen we onze adviezen hierin geven. Hierna plannen we een vervolgafspraak om het verdere traject te doorlopen. Tussen deze 2 afspraken in zullen uw wensen naar de ‘tekentafel’ gaan en worden omgezet in een ontwerp met een daarbij behorend voorstel.

Tijdens de 2e afspraak zullen we met elkaar het voorstel en de daarbij behorende materialen bekijken en bespreken. Waarna u vrijblijvend kunt bepalen of e.e.a. past bij uw wensen en beleving.

Wanneer dit zo is dan zullen alle verder puntjes op de i worden gezet om zo tot een goede opdracht te komen.

Na de opdracht begint het pas zeggen wij wel eens. Ook na opdracht zal u merken dat de samenwerking op een heel andere wijze gaat dan binnen de reguliere branche. U wordt heel nauw betrokken bij de voorbereiding. Daarnaast wordt u tijdens het vervaardigen van uw project regelmatig op de hoogte gehouden. Het bezoeken van de werkplaats behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een eerste gesprek.