Eigen productie

Eigen productie

Alle maatwerkmeubelen worden van a tot z vervaardigd in onze eigen meubelmakerij.

Doordat wij als team elke dag hameren op kwaliteit, perfectie en een mooi eindresultaat is het werken met mooie materialen een feestje! omdat elk product in zijn geheel door onze handen gaat zijn er verschillende fases waarop wordt gecontroleerd of het voldoet aan de eisen. Op de kwaliteit en of het voldoet aan de wensen van de klant.
 

Het machinepark is zo ingericht, dat de productie zo vloeiend mogelijk kan verlopen.
Hierbij wordt altijd gekeken hoe we een zo'n hoog mogelijke kwantitiet kunnen behalen. Daarbij is kwaliteit de belangrijkste graadmeter. Ook in de meubelmakerij draait het om een zo'n goed mogelijk eindresultaat.

Tijdens de informatieve gesprekken bij ons in de showroom zal u zeker worden mee genomen voor een kijkje in de werkplaats. Hierbij kan worden ervaren hoe er gewerkt wordt, welke materialen er zoal zijn. Daarnaast kunt u ook kennis maken met onze meubelmakers. Ook na de opdracht zal het bezoek van u aan onze werkplaats aan de orde kunnen komen. Denk hierbij bijvoorbeeld over het bespreken van details in uw meubelstuk, of bij het kiezen van een kleur of handgreep.

Kortom; de werkplaats is onze plek waarbij ons ambachtelijke werk tot uiting komt.

Van harte welkom!